Welke letselschade wordt vergoed?

Welke letselschade wordt vergoed?

Een ander is aansprakelijk voor uw schade, maar welke letselschade wordt vergoed? Bij het begroten van uw letselschade maken wij voor u een vergelijking tussen uw situatie na het ongeval met de denkbeeldige situatie waarin u zou verkeren zonder het ongeval. Door deze vergelijking te maken, wordt duidelijk welke gevolgen door het ongeval zijn veroorzaakt.

Welke schadeposten worden vergoed?

Bij het begroten van uw letselschade zal onderscheid gemaakt worden tussen verschillende schadeposten, maar welke schadeposten worden vergoed? Iedere letselschadezaak is anders en daarom verschilt het welke schadeposten vergoed worden. Veel voorkomende schadeposten zijn: het verlies aan arbeidsvermogen, smartengeld, omscholingskosten of kosten voor woningaanpassingen, maar ook de kosten van een arbeidsdeskundige, een rekenkundige en de kosten van juridische bijstand door ons kantoor vormen een schadepost.

Meer informatie over welke letselschade wordt vergoed?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Van Niftrik Advocatuur. Uw letselschade advocaat in Nijmegen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken op telefoonnummer 085 203 0903 of via het contactformulier op onze contactpagina.

Heeft u nog meer vragen?
Mogelijk staat het antwoord op uw vraag op onze veelgestelde vragen pagina.

GRATIS ORI√čNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.