Wat doet een advocaat?

Wat doet een advocaat?

Een advocaat is er om uw belangen te behartigen als u een probleem of conflict heeft dat u niet zelf kunt oplossen. Op de vraag wat doet een advocaat, is het antwoord afhankelijk van het soort zaak dat u aan ons voorlegt. Van Niftrik Advocatuur kan u bijstaan als u te maken heeft met letselschade, maar ook in het geval van een probleem met uw verzekering. Daarnaast als kunnen wij helpen als u een probleem met uw wmo-voorziening heeft. Verder staan wij u bij als u een conflict heeft met een wederpartij die het met u gesloten contract niet nakomt.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Om er achter te komen of wij u kunnen helpen en zodat u een eerste kennismaking heeft met Van Niftrik Advocatuur, nodigen wij u graag uit voor een gratis oriënterend gesprek. Wij verwelkomen u op ons kantoor in het centrum van Nijmegen gelegen aan de Oranjesingel 2. Onder het genot van koffie of thee bespreekt u met de advocaat uw zaak en kunt u hem de vragen stellen die u bezighouden. De advocaat zal u uitleggen wat hij voor u kan doen en wat de eventuele kosten zijn van zijn bijstand.

Wat wij voor u regelen?

Vanaf het moment dat wij uw zaak in behandeling hebben genomen, zorgen wij er voor dat alle correspondentie met wederpartijen, betrokken derden en gerechtelijke instanties via ons verloopt. Op die manier ontzorgen wij u en leiden wij het proces in goede banen. Uiteraard wordt u door ons steeds op de hoogte gehouden van het verloop in uw zaak en kunt u in de tussentijd met al uw vragen bij ons terecht. Wij hopen hiermee duidelijk antwoord te hebben gegeven op de vraag ‘wat doet een advocaat’. Overige vragen vindt u op onze veelgestelde vragen pagina. Van Niftrik Advocatuur in Nijmegen is telefonisch bereikbaar op 085 203 0903. Neem vrijblijvend contact op.

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.