Wanneer heeft u een advocaat nodig?

Wanneer heeft u een advocaat nodig?

U heeft advies nodig of zit in een conflict, maar wanneer heeft u een advocaat nodig? Voorkomen is beter dan genezen. Van Niftrik Advocatuur kunt u inschakelen om te voorkomen dat een geschil ontstaat. Door er vroeg bij te zijn, kan de advocaat u op voorhand wijzen op uw rechten en plichten. Uw volgende stap naar een oplossing kunt u dan tactisch inzetten. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook bijstaan als u eenmaal in een geschil verwikkeld bent. 

Het is vaak de kern van onze werkzaamheden om uw belangen veilig te stellen, al dan niet door voor u te procederen bij de rechter. Hoewel u in een aantal gevallen zelf kunt procederen bij de rechter blijkt in de praktijk dat voldoende kennis van het recht nodig is om uw recht te halen. Van Niftrik Advocatuur in Nijmegen kan u – ongeachte waar u in Nederland woont – bijstaan en vertegenwoordigen bij rechtbanken en gerechtshoven.

Afspraken met met uw advocaat in Nijmegen

Wanneer u een advocaat nodig heeft voor uw WMO-zaak, letselschadezaak of andere aansprakelijkheidskwesties neem dan contact op met Van Niftrik Advocatuur, uw advocaat in Nijmegen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 203 0903.

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.