Hoe snel word ik geholpen?

Hoe snel word ik geholpen?

Als u een zaak aan ons wilt voorleggen, gaan wij als volgt te werk. U stuurt via het contactformulier op onze website van Van Niftrik Advocatuur een omschrijving van uw zaak aan ons toe of u neemt direct telefonisch contact met ons op voor overleg. U belt dan 085 203 0903. Als u belt met ons kantoor zal het niet altijd mogelijk zijn om direct met de advocaat te spreken. De secretaresse zal in dat geval een terugbelnotitie voor de advocaat aanmaken. U wordt dan op een later moment teruggebeld.

Aanvraag via het contactformulier

Bij voorkeur ontvangen wij uw aanvraag via het contactformulier. Nadat wij uw inzending hebben ontvangen zal de advocaat zich over uw aanvraag buigen en neemt hij contact met u op voor overleg.

Spoedeisende zaak

Heeft uw zaak spoed, vink dan de optie spoedeisend aan in ons contactformulier of geef onze secretaresse aan dat uw zaak spoedeisend is. Wij zullen daar dan rekening mee houden. Wij streven er naar om u binnen 24 uur te berichten.

Persoonlijk gesprek met de advocaat

U zult eerst in een telefonisch contact met de advocaat overleg hebben over uw zaak en de mogelijkheden. Blijkt dat wij u rechtsbijstand kunnen verlenen, dan maken wij met u een afspraak om bij ons op het kantoor verder te praten over uw zaak. In een persoonlijk gesprek met de advocaat kunt u dan nader toelichten wat voor u van belang is.

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.