Hoe krijg ik een schadevergoeding?

Hoe krijg ik een schadevergoeding?

U bent slachtoffer van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of anderszins lijdt u letselschade? U zult zich dan afvragen: hoe krijg ik een letselschadevergoeding? Om uw letselschade vergoed te krijgen is vereist dat een ander aansprakelijk gehouden kan worden voor uw schade. Zolang aansprakelijkheid niet vaststaat, draagt u de schade zelf. Wij raden u aan de bijstand van onze advocaat en letselschade-expert in te roepen, omdat specifieke kennis en ervaring nodig is om uw volledige schade vergoed te krijgen. Wij staan u in het gehele traject bij, vanaf het aansprakelijk stellen van uw wederpartij tot aan een finale regeling van uw letselschadezaak.

De wederpartij aansprakelijk stellen

Alvorens wij uw letselschade kunnen claimen, zullen wij de wederpartij aansprakelijk stellen. Dat gebeurt in eerste instantie buiten de rechter om, maar als uw wederpartij aansprakelijkheid afwijst, kan de rechter gevraagd worden om een oordeel. Om een gerechtelijke procedure te voeren heeft u de bijstand van een advocaat nodig. Ons advocaten kantoor in nijmegen is – anders dan letselschadebureau’s zonder advocaat – bevoegd om bij rechtbanken en gerechtshoven voor uw belangen op te komen. Wij kunnen dus een kop- staart-behandeling van uw letselschadezaak doen en uw rechten afdwingen.

Meer informatie over smartengeld?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met Van Niftrik Advocatuur. Uw letselschade advocaat in Nijmegen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken op telefoonnummer 085 203 0903 of via het contactformulier op onze contactpagina.

Heeft u nog meer vragen?
Mogelijk staat het antwoord op uw vraag op onze veelgestelde vragen pagina.

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.