Second opinion

HEEFT U
een second
opinion nodig?

Twijfelt u over de behandeling van uw letselschadezaak of over een door de verzekaar aangeboden bedrag om de zaak definitief te regelen? Neemt u dan voor een second opinion contact met ons op.

In samenwerking met Wil Hoogstraaten, letselschade-expert, geven wij u onze visie op uw zaak. Het inventariserend gesprek is gratis en vrijblijvend. Mochten er kosten verbonden zijn aan de second opinion, dan wordt dat vooraf met u gecommuniceerd.

Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Pijltje naar beneden

second opinion Aanvragen

Second opinion aanvragen

U vult het bovenstaande aanvraagformulier zo goed mogelijk in. Na ontvangst daarvan nemen wij telefonisch contact met u op en verzoeken wij u zonodig om ons aanvullende informatie toe te sturen.

second opinion

Beoordelen

Zodra wij uw dossier compleet hebben, beoordelen wij of er  mogelijkheden zijn om voor u tot een betere schaderegeling te komen. In een persoonlijk gesprek lichten wij u toe wat de mogelijkheden zijn.

letselschade advocaat

Hoe verder?

Heeft u graag dat wij uw belangen verder behartigen? In overleg met u bespreken wij de voorwaarden. Wij lichten u uitgebreid toe of er kosten aan verbonden zijn en zo ja welke.

GRATIS ORI√čNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.