Second opinion

HEEFT U
een second
opinion nodig?

Twijfelt u over de behandeling van uw letselschadezaak of over een door de verzekaar aangeboden bedrag om de zaak definitief te regelen? Neemt u dan voor een second opinion contact met ons op.

In samenwerking met Wil Hoogstraaten, letselschade-expert, geven wij u onze visie op uw zaak. Het inventariserend gesprek is gratis en vrijblijvend. Mochten er kosten verbonden zijn aan de second opinion, dan wordt dat vooraf met u gecommuniceerd.

Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Pijltje naar beneden

second opinion Aanvragen

Second opinion aanvragen

U vult het bovenstaande aanvraagformulier zo goed mogelijk in. Na ontvangst daarvan nemen wij telefonisch contact met u op en verzoeken wij u zonodig om ons aanvullende informatie toe te sturen.

second opinion

Beoordelen

Zodra wij uw dossier compleet hebben, beoordelen wij of er  mogelijkheden zijn om voor u tot een betere schaderegeling te komen. In een persoonlijk gesprek lichten wij u toe wat de mogelijkheden zijn.

letselschade advocaat

Hoe verder?

Heeft u graag dat wij uw belangen verder behartigen? In overleg met u bespreken wij de voorwaarden. Wij lichten u uitgebreid toe of er kosten aan verbonden zijn en zo ja welke.

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.