Van Niftrik Advocatuur

Letselschade advocaat Utrecht

Van Niftrik Advocatuur is een advocatenkantoor met een ervaren letselschade advocaat. Wij maken gebruik van de kennis van onze letselschade expert. Samen met onze letselschade expert bouwen wij aan een sterke zaak voor u. Ook voor de hulp van een letselschade advocaat in Utrecht kunt u bij ons terecht.

Verkeersongeval Utrecht

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval in Utrecht? Dan doet u er goed aan om een letselschade advocaat in te schakelen. Wij staan u bij om uw schade te verhalen.

Bij een verkeersongeval in Utrecht doet u er goed aan zo veel mogelijk informatie te verzamelen zoals een bezoek aan een arts. Als uw letselschade advocaat in Utrecht denken wij met u mee.

Aanrijding Utrecht

Heeft u te maken gehad met een aanrijding in Utrecht waarvan u slachtoffer bent geworden. Voetgangers en fietsen zijn volgens de wet zwakke verkeersdeelnemers en worden door de wet beschermt. Na een aanrijding in Utrecht doet u er goed aan om gebruik te maken van een advocaat. U kunt namelijk vrijwel altijd schadevergoeding verhalen na een aanrijding.

Schadeclaim Utrecht

Uw letselschade advocaat in Utrecht kan u met meer helpen dan u denkt. Ons kantoor staat letselschade slachtoffers bij in heel Nederland. Neem contact op met Van Niftrik Advocatuur om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons vrijblijvend op 085 2013 0903 of Stuur een e-mail naar info@vanniftrikadvocatuur.nl.

Letselschade advocaat Utrecht

U verdient onze zorg

Op weg naar een gepaste oplossing voor uw zaak bied ik u professionele rechtsbijstand door hoofd- van bijzaken te scheiden, verwachtingen bij te stellen en uw belangen adequaat onder woorden te brengen. Een oplossing moet bij u passen, daarom hecht ik aan een persoonlijk contact met u.

Als uw letselschade advocaat in Utrecht zoek ik samen met onze letselschade-expert zo mogelijk naar een oplossing buiten de rechter om. Met mijn zakelijke, maar vriendelijke houding voer ik namens u onderhandelingen of tracht ik in een procedure de rechter te overtuigen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Direct letselschade melden

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET UW LETSELSCHADE ADVOCAAT IN UTRECHT 
IS
VRIJBLIJVEND EN GRATIS. NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.