Contact

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, probeert u ons op een later tijdstip nogmaals te bellen of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoekadres

Kerkenbos 1053K
6546 BB Nijmegen

Postadres

Postbus 31004
6503 CA Nijmegen

Telefoonnummer

E-mail

Actuele openingstijden

maandag10:00 – 17:30
dinsdag10:00 – 17:30
woensdag10:00 – 17:30
donderdag10:00 – 17:30
vrijdag10:00 – 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten
Roy Van Niftrik Advocatuur, contact informatie. Advocaat Nijmegen. Bellen, telefoonnummer, e-mail, openingstijden. Letselschade advocaat en advocaat aansprakelijkheidsrecht

Contact met Van Niftrik Advocatuur

U kunt van maandag t/m vrijdag contact opnemen met Van Niftrik Advocatuur. Dit kunt u doen door ons kantoor te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier bovenaan deze contactpagina. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

24/7 bereikbaar

Lukt het u niet om contact op te nemen met ons kantoor tijdens onze openingstijden. Geen probleem. Van Niftrik Advocatuur is bereikbaar via het contactformulier. Na het ontvangen van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies krijgen over uw zaak

Het kan voorkomen dat u een zaak heeft waarbij u voorafgaand vragen heeft. U kunt contact opnemen met Van Niftrik Advocatuur om uw zaak voor te leggen. Onze advocaat zal uw zaak analyseren en u daarna van passend advies voorzien.

Spoedeisende vraag?

Heeft u buiten kantoortijden een spoedeisende vraag over uw lopende zaak of bent u een nieuwe klant die spoedig advies nodig heeft? U kunt 24/7 contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Om aan te geven dat u een spoedeisende vraag heeft, selecteert u de optie ‘spoedeisend’ onderaan het contactformulier.

Onze openingstijden

Maandag
10:00 – 17:30 uur
Dinsdag
10:00 – 17:30 uur
Woensdag
10:00 – 17:30 uur
Donderdag
10:00 – 17:30 uur
Vrijdag
10:00 – 17:30 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten

Kantoor Van Niftrik Advocatuur

Van Niftrik Advocatuur
Kerkenbos 1053K
6546 BB Nijmegen

Uw informatie is altijd veilig

De advocaat bij Van Niftrik Advocatuur heeft een geheimhoudingsplicht. De informatie die u in een telefonisch gesprek deelt, gaat over een beveiligde telefoonverbinding. Ook de informatie die u via ons contactformulier verstuurt of per e-mail aan ons verzendt, ontvangen wij binnen een beveiligde omgeving. Beschikt u over zeer vertrouwelijke informatie, zoals bijvoorbeeld een medisch dossier, dan adviseren wij u eerst met de advocaat contact op te nemen over de wijze waarop deze informatie gedeeld kan worden. Contact met Van Niftrik Advocatuur, altijd eenvoudig en veilig.

contact

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.